Home Blog Chord GItar Darso Kahayang Kekeuh

Chord Gitar Kahayang Kekeuh DARSO

INTRO
Em F#m B
Em D-B-G
Am Em Am B-C-D-Em
Em
Mimitina iseng
D Em
Kureuseup ngaheureuyanna
Em
Geugeut ka geulisna
D Em
Gereget kan bodina
Am D
Tina iseng kalah manteung
G Em
tina heureuy asup kana hate
C D Em
tungtungna kuring bebeakan
INTRO
Em F#m C-D-Em
Em
Ngabelaan nganjuk ngahutang
D Em
mahugi hayang kapake
Em
lindeuk - lindeuk japati
D Em
rek dicium mah hararese
Am D
Usaha anu can hasil
G Em
kaburu beakeun modalna
C D Em
rek ngalamar teu boga duit
INTRO
Em B-C-G
Am Em Am B
C-D-Em
Em
Kuring nu ngoleang
D
manehna kabandang batur
C
cinta nu kapakan
B
hate kuring kakalayangan
Em
Kahayang teu kahontal
D
manehna kawin jeung batur
C
hate anu peurih
B
ceurik ceurik ku nalangsa
Em Am
Duriat pageuh
D Em
kahayang keukeuh
Em Am
ngalamun teu paruguh
Am Em
nunggu randana
INTRO
Am Em Am B
C-D-Em
Em
Ngabelaan nganjuk ngahutang
D Em
mahugi hayang kapake
Em
lindeuk - lindeuk japati
D Em
rek dicium mah hararese
Am D
Usaha anu can hasil
G Em
kaburu beakeun modalna
C D Em
rek ngalamar teu boga duit
[INTRO]
Em B-C-G
Am Em Am B
C-D-Em